Al 21 jaar helpen wij mensen

Van dromen naar realiteit met Ender Adviesgroep

Bij een Erkend adviseur bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. Alle Erkend adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheek advies en onze kennis is altijd up-to-date.

Ender Adviesgroep

Ender Adviesgroep is een onafhankelijke adviseur voor hypotheken, kredieten en verzekeringen

Hypotheken

Financiële diensten

Ender Adviesgroep is een regionaal hypotheekadvieskantoor, dat jouw belangen behartigt op het gebied van hypotheken en andere financiële diensten zoals verzekeringen. Vertrouw op volledig en 100% onafhankelijk hypotheekadvies. Op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie selecteren wij de best passende hypotheek. Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in Heesch!

Kredieten

financiële diensten

Soms Heb Je Even Wat
Financiële Ruimte Nodig
Veilig | Betrouwbaar
Heb je even wat financiële ruimte nodig voor bijvoorbeeld de aanschaf van een auto, een uitbreiding van je huis of iets anders?

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Verzekeringen

Financiële diensten

Veel mensen vragen zich af wat een verzekering is. Een verzekering is een overeenkomst tussen twee partijen, de verzekeraar en gene die een bepaald risico wilt afdekken dat is de verzekeringnemer. Maar wat is een verzekering nu precies? Met een verzekering dekt de verzekeringnemer een bepaald risico af dat hij niet zelf wil dragen. Soms is de keuze voor een verzekeringsproduct ingewikkelder dan het in eerste instantie lijkt. Te veel keus met veel verschil in premie en dus ook in dekkingen. Deze verschillen kennen wij als tussenpersoon maar al te goed en denken daarom ook het verschil te kunnen maken voor de klant.
Wij zijn trots op wat onze klanten over ons vertellen

Reviews

Het was voor ons bijzonder lastig om een goede hypotheek te kiezen. Ender Adviesgroep heeft ons uitstekend geholpen onze droom te verwezenlijken.

Peter van MierloHuiseigenaar Eindhoven